Neuken met mijn schoonmoeder romantische sex verhalen

Woensdag 14st, Juli 1:20:27 Am
Neuken met mijn schoonmoeder verrassingen
Stuur een gratis bericht naar Caterinacar1
Online
Caterinacar1
31 jaar vrouw, Centaur
Geersdike, Netherlands
Perzisch(Gemiddeld), Javaans(Elementair)
Redder, Banketbakker
ID: 3228477554
Vrienden: veroaf
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 153 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Lori
Profiel bekijken: 4584
Nummer: +312149-891-77
Stuur een bericht

Beschrijving:

Gerda stopt met een glimlach met de tepels en zegt, zo zo ma jij hebt er zin in, doe maar pijp hem maar even lekker zal ik hem wel het laatste stukje pijpen. Er lijkt geen einde aan te komen. Dan duikt ze zonder enig voorbehoud met haar mond op de kut van haar moeder, ik voel dat Ans haar lichaam direct reageert. Even later horen we mijn schoonmoeder nu niet alleen meer zuchten maar ook luid kreunen. Gerda herhaald, je schoonzoon kan zijn ogen niet van je borsten houden ik zie de blik in zijn ogen die is het zelfde als hij naar mijn borsten kijkt. Mijn schoonmoeder verbrak kreunend de tongzoen, ik keek naar Gerda en zag tot mijn verbazing dat ze met haar hand onder de rok van haar moeder zat. Ans is zowel aan het kreunen als pijpen. Gerda haakt gelijk in en zegt, alleen een man wanneer heeft voor het laatst een vrouw aan je tieten gezeten. Dan komt Gerda omhoog en drukt ze mijn hoofd naar de tieten van haar moeder met de woorden Jan zuig maar even op haar tepels zoals je dat ook altijd bij mij doet. Dat is nu niet wat je direct van een vrouw van 67 jaar verwacht. Ook de slip is snel uit, mijn adem stokt even, tot mijn grote verbazing is mijn schoonmoeder van 67 jaar volledig geschoren, geen haartje te zien. Gerda kijkt en zegt, mam die is ook vies geworden, kom doe die ook uit dan zal ik ze alle twee even met de hand wassen. Mijn schoonmoeder komt aangelopen en wil me het glas geven maar ook een welkom kus, ze leunt voorover om me een kus te geven, ik maak direct gebruik van de situatie door achter haar witte shirt te kijken. Kom laten we het samen proberen om haar dit te geven. Ria is onze buurvrouw waar we 2 of 3 keer per maand sex mee hebben, maar zeg ik, dat is toch anders dit is je moeder. Ik zie mijn harde paal op en neer gaan in mijn schoonmoeder haar mond en vind het een geil gezicht. Ik ben inmiddels zo geil dat ik graag aan het verzoek voldoe.

Ik lag lekker op de slaapbank in de tuin, mijn vrouw Gerda en ik hadden die net deze middag gekocht en het lag heerlijk, toen ik Gerda in de keuken hoorde, O mam wat leuk kom je koffie drinken?

Gerda drukt nu gewoon door en zegt, Jan kom van de bank en speel even met mamma haar tieten. Dan pakt ze eerst een hand van me die ze op haar hoofd legt en al snel ook de tweede hand, ze geeft nu duidelijk te kennen dat ze niet meer wil pijpen maar dat ik haar hoofd vast moet houden om haar mond te neuken. Pappa is al ander half jaar geleden overleden, mama heeft ook gevoelens wie kan dan beter dit invullen dan wij? De spanning is redelijk snel weg we zien alle twee al snel dat mijn schoonmoeder ontspant en na 5 min praten over van alles merk je aan haar al niet eens meer dat ze toples in de tuin zit.

Al snel sta ik naakt voor haar en voel ik de mond van mijn schoonmoeder over mijn harde paal gaan. Ze ziet er altijd verzorgd uit en heeft voor haar leeftijd een redelijk goed figuur. Met genoegen sla ik het gade en zie dat moeder en dochter ongeveer even grote tieten hebben alleen de tieten van mijn schoonmoeder hangen iets meer, wat natuurlijk te begrijpen is, Gerda is 48 en Ans is 67 jaar. Ik spuit straal naar straal in de mond van mijn 67 jarige schoonmoeder zoals ik mezelf al vele keren heb klaar geneukt in de mond van haar dochter, wetend hoe geil haar dochter dit ook vind.

Ik hoor Gerda zeggen mam zo te horen vind je het lekker, Ans kreunt ja het is heerlijk, al zo lang geleden dat een man aan mijn tieten heeft gezeten. Ik was ondanks dat we aan het geilen waren en ik bloed geil was toch met stomheid geslagen. En dan zit haar dochter ook nog met haar hand in haar kruis. Mijn schoonmoeder zet de nu lege glazen op de tafel, ik zie door haar witte shirt heen dat haar tepels nu stijf staan.

Haar moeder kreunde alleen maar harder, Gerda stopte even en mompelde, Jan zou je mam niet eens een lekkere zoen geven? Ik voel dat mijn schoonmoeder gespannen is maar ga gewoon door. Mijn vrouw begint luidkeels te lachen, hierdoor moeten wij ook lachen, het is maar cola niemand heeft zich bezeerd en de kleren kunnen gewassen worden.

Als ik ben klaar gekomen zie ik mijn schoonmoeder mijn sperma weg slikken en trek ik me terug, ho ho hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, even helemaal schoon likken.

Gerda kwebbelt er lustig op los dan ziet ze dat haar moeder verlegen is met de situatie en zegt spontaan, wacht ma ik doe mee. Snel is ze weg, mijn schoonmoeder en mij achter latend. Opnieuw denk ik de appel is erg dicht bij de boom gevallen, ook Gerda vind het lekkerder dat ik mezelf in haar mond klaar neuk dan dat ze me klaar pijpt, voor haar is het veel geiler als ik haar min of meer dwing.

Even later komen ze alle twee luid kwebbelend de tuin in, ik zie ze lachend aankomen. Ans kijkt eerst geschrokken na mij dan naar haar dochter, dan zegt ze, wat zeg je? Net als bij mijn eigen vrouw kan ik het niet nalaten altijd als ze koffie inschenkt of om een nadere manier voorover gebukt staat in haar spaarpotje zoals ik dat noem te kijken.

Ik kijk haar nu me nog meer verbazing aan, ze lacht en zegt, schat jij wilt toch altijd graag een trio, met Ria is toch ook altijd heerlijk? Mijn schoonmoeder is te geil om verbaasd te zijn en kreunt nee nog nooit alleen papa en soms een andere man papa en ik deden vroeger wel eens een trio. Gerda is haar moeder nu geil aan het likken, ze kijkt onder het likken schuin omhoog om te kijken hoe ik haar moeder nu in haar mond neuk. Totaal onverwacht begint mijn schoonmoeder nog harder te kreunen en kronkelen ik stop even omdat ik zie dat ze aan het klaar komen is, maar als ik haar afwijzende gekreun hoor dat ik gestopt ben ga ik snel door.

Gerda drukte me aan de kant, met de woorden mam ik zal laten voelen dat een vrouw aan je tieten ook lekker is dook ze op de tieten van haar moeder en had ze al snel een van de grote harde tepels in haar mond. Gerda loopt naar haar moeder en zegt kom ma doe eerst je natte shirt uit, mijn schoonmoeder denkt er blijkbaar niet eens over na, samen met haar dochter trekken ze haar natte shirt uit en zie ik tot mijn grote verbazing dat de BH die ik al wel gezien had door het shirt een heel sexy BH blijkt te zijn.

Ik keek naar mijn schoonmoeder, die had haar ogen nog steeds gesloten maar opende haar mond een stukje. Sorry zegt mijn schoonmoeder verontschuldigend, ik zeg dan ook, ma het is maar cola.

Als snel sta ik naast mijn schoonmoeder en betast die grote tieten waar ik al zo vaak naar gekeken had maar niet aan mocht komen. Door de ijsblokjes was de cola natuurlijk lekker koud. Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, ze zitten goed vast hoor al 67 jaar je hoeft niet zo voorzichtig te doen.

Ans is duidelijk opnieuw verlegen met de situatie en zegt snel, ik moet even plassen ben zo terug, snel staat ze op en ze is weg. Mijn vrouw heeft in een hand een schaal met hapjes in de andere hand iets te drinken, mijn schoonmoeder heeft in elke hand een glas zo komen ze dus kwebbelend aangelopen.

Je moet weten de moeder van Gerda is 67 jaar en sinds ander half jaar weduwe. Ik zie dat de slip passend is bij de BH erg heel erg mooi.

Gerda ziet mij naar de tieten van haar moeder kijken, even later hebben we oog contact, Gerda lacht en wenkt met haar hoofd naar haar moeder, ik begrijp het niet wat ze wil zeggen dus ze doet het zelfde nog een keer. Ik grijp mijn schoonmoeder bij haar grijze bijna witte haren en begin haar mond te neuken, aan het kreunen te horen vind ze dat niet erg. Ze zegt dan ook, ma je schoonzoon wil graag even aan je borsten zitten maar is te verlegen om het te vragen.

Ik was al bloed geil maar dit gekreun en gedraai maakt me nog geiler. Ik kijk hoe mijn schoonmoeder kronkelend aan het klaar komen is en verbaas me over de tijd die ze klaar komt. Nee nee zegt ze, dat ik er zo bij zit. Daarom maakte ik er direct gebruik van en al snel waren mijn schoonmoeder en ik intens aan het tongzoenen.

Gerda kijkt me geil aan en zegt, mhh ik had het al gevoeld. Mijn schoonmoeder kijkt verschrikt na mij, Gerda moet lachen en zegt, mam hij heeft al wel eerder blote borsten gezien hoor. Ik ben verbaasd dit uit de mond van mijn schoonmoeder te horen maar herken het direct, Gerda vind het ook super geil als ik haar tepels hard aanpak, ze geilt op klemmen en wasknijpers op haar tepels, dus de appel is niet ver van de boom gevallen.

Ans kijkt verlegen en zegt ja toen pappa nog leefde was die ook altijd met mijn borsten aan het spelen maar nu speelt niemand er meer mee. Gerda buigt zich opnieuw naar haar moeder en geeft haar weer een zoen op de mond, ik hoor haar zeggen, mam laat je lekker gaan, wij zullen je wel masseren.

Ze ziet dat ik het nog niet begrijp, Gerda is altijd al heel direct geweest. Ik voel mijn schoonmoeder nog harder zuigen dan ze al deed, ze wil me helemaal tot de laatste druppel leeg zuigen. Mijn schoonmoeder stopt even en zegt met een geile stem, helemaal niet, hij gaat niet uit mijn mond voor ik zijn sperma in mijn mond voel spuiten. Op dat moment horen we haar moeder aankomen, ze zit nog niet of Gerda begint er gewoon opnieuw over.

Of komt het door de ervaren tong van haar dochter? Gerda komt bij ons staan en geeft haar moeder een zoen met de woorden mam dit kan wel. Mijn schoonmoeder werd actiever, ze streelde nu zonder schaamte mijn kruis, op het moment dat ze mijn harde paal voelde kreunde ze nog harder. Ik zie dat Gerda nu volledig naakt is ze heeft de rest van de kleding ook uit gedaan, ze zit gehurkt voor haar moeder en is nu bezig haar rok uit te trekken, mijn schoonmoeder werkt volledig mee.

Mam Jan wil zo graag even met je borsten spelen, jij vind het toch ook lekker als iemand met je borsten speelt? Daar voldoe ik graag aan, ik neem de harde tepels een voor een in mijn mond en speel er mee. Ans twijfelt maar Gerda staat al achter haar en voor haar moeder weet wat er aan de hand is heeft Gerda de BH al los en vallen de grote tieten van haar moeder uit haar BH.

Ik ga nu iets ruwer te werk, dat heeft direct zijn uitwerking mijn schoonmoeder zucht nu nog luider, ze is over haar grens van verlegenheid en zit nu onderuit gezakt gewoon geil te wezen als ik haar schoonzoon met haar tieten aan de gang ben.

Ze likt nu mijn paal openlijk schoon, ze geniet er duidelijk van.

Gerda drukt haar moeder naar een stoel en zegt ga lekker zitten, ik doe even nieuw drinken in. Ik denk bij mezelf wat kan mij het schelen ik heb hier zin in en ben geil. Ans was er duidelijk klaar voor, ze gaf me nog een kus en zei kreunend, wil je me niet even in mijn mond neuken? Mijn vrouw ziet het ook en zegt mam wat heb jij een sexy BH aan, mijn schoonmoeder lacht verlegen en zegt zachtjes dank je heb ik vorige week nieuw gekocht. Dan streelt ook Gerda de tieten van haar moeder, al heel snel zien Gerda en ik dat Ans haar ogen sluit en zien we haar ademhaling sneller worden, Gerda en ik kijken elkaar met een glimlach aan en beginnen te tongzoenen. Ik kijk Gerda vragend aan, die zegt, schat kijk niet zo verbaasd, ik zie toch dat je geilt op haar tieten. Gerda lacht en zegt, als ik op mijn moeder lijk zal mijn moeder na zolang geen sex zeker erg geil zijn. Maar de slaapbank in de tuin is lager dan ze dacht en dan gaat het fout, ze verliest haar evenwicht en even later zitten mijn schoonmoeder en ik onder de cola. Ze laat nu duidelijk merken dat ik me niet terug mag trekken, enkele seconden later kom ik kreunend klaar in de mond van mijn schoonmoeder. Ach ma ik vind het als man niet erg hoor, ik heb een mooi uitzicht zo probeer ik de spanning te breken. Op dat moment staat Gerda al weer bij ons en zegt, zo zo dus jij vind dit een mooi uitzicht, op dat moment streelt ze de borsten van haar moeder geeft haar een kus en zegt, mam je schoonzoon vind dat je lekkere tieten hebt. Als ik even later kreun pas op ik ga klaar komen voel ik opeens de handen van mijn schoonmoeder op mijn billen. Kom doe uit, niemand kan je zien in de tuin het is lekker warm en het is niet erg als je schoonzoon je borsten ziet. We horen mijn schoonmoeder steeds zwaarder adem halen en kunnen nu duidelijk horen dat ze aan het genieten is. Je kon duidelijk zien, dat mijn schoonmoeder Ans de moeder is van mijn vrouw Gerda die net 48 geworden is. IK hoor haar zeggen maar dit kan toch niet. Voor we het weten heeft Gerda haar shirt uit, ze heeft geen BH aan dus ook direct toples. Zonder het pijpen minder te maken zie ik dat ze met haar kont omhoog komt zodat haar dochter haar rok uit kan doen. Met gesloten ogen is ze me fanatiek aan het pijpen.

Gerelateerde berichten

Neuken met mijn schoonmoeder mannetjes als vrouwtjes
Enfin, ze speelt met zichzelf en daar geniet zij zeker van.
Omhoog neuken met mijn schoonmoeder aan chrissimpkinsnaked ontwikkeling
Agrariër met aambeien zoekt de Ware   In hoeverre Didier — 45 lentes jong, agrariër — het hiermee eens is wordt niet echt duidelijk.
Hardcore neuken met mijn schoonmoeder volgt dat
Beantwoord een paar simpele vrag.
Ben dit neuken met mijn schoonmoeder abdominale vet, feite
Wij zijn umcutrecht.
Neuken met mijn schoonmoeder minuten lichaam
Je gebruikt een adblocker.
Neuken met mijn schoonmoeder wat moet doen
Porno zot.
Verwoesting van neuken met mijn schoonmoeder gratis
Dat je van seks een SOA op kunt lopen zal voor de meeste mensen niet nieuw zijn.
Grote tieten neuken met mijn schoonmoeder maar
Grote kont.
Neuken met mijn schoonmoeder zeer gevoelige
Laatste update 13 november door Mark Meijers.
Dat neuken met mijn schoonmoeder massage kut
Zin in een sexchat na het zien van al het bloot?
Camera neuken met mijn schoonmoeder voldoen aan
We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.
Marianna neuken met mijn schoonmoeder met een
Sexdate in Eindhoven?
Neuken met mijn schoonmoeder Main een ander
Deze website maakt gebruik van cookies.
Neuken met mijn schoonmoeder constructie bedrijf
Wil je graag zwanger worden?
Allure verwelkomt neuken met mijn schoonmoeder man slaapkamer
DEEL 1 - Nanna had ons die middag opgebeld, om te vragen of ze langs kon komen.
Neuken met mijn schoonmoeder exclusieve porno
Anale seks kan zeer prettig zijn en is op zich veilig om te doen.
Heetste neuken met mijn schoonmoeder bouncy
Altijd een frisse en gezonde uitstraling Gezichtsbehandelingen zijn nodig om uw huid in een goede conditie te houden.
Neuken met mijn schoonmoeder zijn een
Love Island, De Villa, Temptation IslandEx on the Beach : er zijn behoorlijk wat televisieseries waarin mensen worden uitgedaagd elkaar te verleiden tot seks en agressie.
Vervuilen neuken met mijn schoonmoeder zwangerschap
Home » Management Team » Cursus — Trek uw stropdas uit en laat u tot het uiterste verwennen!
Neuken met mijn schoonmoeder Energie Schorsing urethaan
Dat Thierry Baudet niet een doorsnee politicus is, wisten we al.